FAQ

Hoeveel foto’s lever je af?
Dit is van tevoren eigenlijk niet te zeggen, aangezien elke dag anders is. Maar over het algemeen lever ik tussen 400-600 foto’s af voor een hele dag fotograferen.

Zijn al deze foto’s bewerkt?
Ja. Elke foto die ik aflever heb ik bewerkt en sta ik volledig achter.

Hoe lever je de foto’s af?
De foto’s komen eerst in een (password protected) online album te staan. Ze kunnen daar direct door jullie bekeken en gedeeld worden. Daarna krijgen jullie ze op een luxe USB-stick thuis gestuurd. Alle foto’s zijn in full-resolution en zonder watermerk.

Wanneer kunnen we de foto’s verwachten?
Het is een beetje afhankelijk van de periode (april – september zijn drukste periodes). Maar over het algemeen lever ik de foto’s binnen 4 weken. Indien ik ook het fotoalbum maak komen er nog zo’n 4 weken bij (de foto’s zijn dan wel al online beschikbaar).

Mag jij de foto’s dan zelf nog gebruiken?
Ik heb in mijn algemene voorwaarden staan dat ik ze zelf mag gebruiken voor mijn website (portfolio, blog, homepage etc.) en als reclame voor mijn werk. Mocht dit een probleem voor jullie zijn, laat dit mij dan weten.

Hoe gaat de betaling?
Ik werk met € 400,- vooruitbetaling als opdrachtbevestiging. Het overige deel wordt gefactureerd bij levering van de producten. De betaling gebeurt door middel van bankoverschrijving.

Wat gebeurt er als je bijvoorbeeld ziek wordt?
Ik kan zelf in overleg met jullie een vervangende fotograaf regelen die ongeveer dezelfde stijl als ik heeft.

Heb je back-up apparatuur?
Ja. Ik heb altijd back-up apparatuur bij me.

Welke apparatuur gebruik je?
Voor de tech-freaks: Ik fotografeer met Canon 5D mark IV + Canon 5D mark II full-frame bodies. Objectieven: Canon 24-70L, Canon 70-200L, Carl Zeiss 50mm F1.4, Sigma Art 35mm F1.4, Tokina 17mm. Alle foto’s worden bewerkt op kleur gekalibreerde beeldschermen.