Zo…nu het trouwseizoen ten einde is gekomen heb ik wat meer lucht om mijn blog bij te werken. Het betekend wel dat er zonnige foto’s te zien zijn van de bruiloften van afgelopen maanden, iets waar we nu alleen nog maar van kunnen dromen 🙂

Deze bruiloft was in Eindhoven. Zij is Nederlands en hij Amerikaans. Ze hadden elkaar ontmoet toen ze allebei aan het reizen waren. Het was een erg leuke, gezellige, niet traditionele dag. Ook het feit dat er veel gasten uit Amerika waren overgekomen gaf een speciale sfeer.
Ze waren al eerder voor de wet getrouwd en hadden nu een ceremonie door de vader van de bruidegom in een kunstgalerij op een heel gaaf terrein in Eindhoven (sowieso zijn er in Eindhoven veel fotogenieke industriële gebouwen/galerijen etc.)

Leuk detail was nog dat ze elkaar voor het eerst zagen in een natuurgebied in de buurt van de Leenderheide, wat ik zelf altijd leuk vind (in plaats van bij de bruid thuis bijvoorbeeld). Hier hebben we ook gelijk de fotoshoot gedaan.

ll-1ll-2ll-3 copyll-5ll-6ll-7ll-8ll-9ll-10ll-11ll-12ll-13ll-14ll-15ll-16ll-18ll-27ll-19ll-20ll-21ll-22ll-23ll-24ll-26 copy