Het fotoalbum

Een trouwreportage is pas echt compleet als de foto’s in een prachtig album staan. Het liefst een album waar jullie nog jaren geregeld in zullen kijken waardoor alle mooie herinneringen aan jullie dag weer terug zullen komen en ook een album die je trots aan jullie familie en vrienden laat zien. Hierdoor gaat de trouwdag elke keer weer helemaal leven, is dat niet waarom jullie een goede fotograaf wilden hebben? Toch merk ik vaak dat het album onderschat wordt, terwijl het album een van de weinige dingen is die je tastbaar overhoudt aan jullie trouwdag. Laat het dus een goed album worden!

Ik lever een album van linnen of leer van hoge kwaliteit. Het album is lay-flat (ligt altijd volledig plat), heeft prachtig dikke bladen en een opmaak waar de foto’s optimaal bij uitkomen. De binding van de bladen is zeer mooi en de pagina’s lopen praktisch naadloos in elkaar over, waardoor grote afdrukken die beide pagina’s beslaan mogelijk zijn. Ook is het mogelijk om parent-albums bij te bestellen. Dit zijn kleinere versies van jullie album om aan de ouders te geven.

Het album heeft standaard de volgende kenmerken: 30x30cm, linnen cover, 20 spreads (40 pagina’s), lay-flat, dikke matte bladen. Inclusief bijpassende box.

€ 495,- Fotoalbum linnen
€ 50,- Leer toeslag
15,- Per extra spread (2 pagina’s)
€ 300,- Twee extra parentalbums van 20x20cm