Winnaar Bruidsfoto Award 2020

Wat een bijzonder jaar is 2020. Het begon fantastisch toen ik hoorde dat ik weer genomineerd was voor de Bruidsfoto Award 2020 in de categorie Bruid. Toen kwam opeens Corona. Hele agenda voor een paar maanden leeg geveegd. Dit gaf mij echter wel gelegenheid om te investeren in mijn onderneming én om extra awards in te sturen. Wat was ik blij dat ik in juli mijn eerste Masters award gewonnen heb, een award voor en door trouwfotografen waar het niveau altijd hoog is. Daardoor had ik extra hoop dat ik ook de prestigieuze Bruidsfoto Award zou winnen. Maandag 7 september was het zover…de uitreiking. In een zaal vol met topfotografen werden de winnaars uitgeroepen en ik zat erbij!

Bruidsfoto award

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos de vakjury 80 foto’s die meedingen naar een felbegeerde Bruidsfoto Award 2020. De BFA wordt dit jaar voor de 16e keer op rij georganiseerd. In de 8 fotocategorien zijn telkens 10 foto’s genomineerd. Alle winnende bruidsfoto’s zijn te vinden op www.bruidsfotoaward.nl

Winnaar Masters Award 2020

Waar de Bruidsaward echt een publieksprijs is, is de Masters award meer een fotografen award. Je kunt hier elk kwartaal voor inzenden. De jury zijn altijd zeer goede internationale fotografen die uit de duizenden inzendingen enkele kiezen die ze award waardig vinden. Als meerdere juryleden een foto kiezen krijgt deze een award. Als fotograaf vind ik het altijd een extra eer als je werk wordt gewaardeerd door deze award. Dit is de winnende foto van juli 2020: