35 jaar, geboren en getogen in Maastricht, zonder zachte G, al 11 jaar getrouwd met mijn lieve vrouw Stefanie, momenteel woonachtig in Esch (Noord-Brabant), vlakbij Den Bosch. Opgeleid als Elektrotechnisch Ingenieur, passie voor muziek (maken) en vanaf 2010 professioneel fotograaf. Gespecialiseerd in trouwfotografie.

STIJL

Iedere fotograaf heeft z’n eigen stijl, en als het goed is kiezen jullie ook voor die specifieke stijl. Mijn stijl is tijdloos in de goede zin van het woord. Ik hou niet van overgeposeerde trouwfoto’s, maar ook niet van nonchalante, rommelige foto’s. Mijn doel is om pure foto’s te maken, maar wel in stijl. Doordat ik veel bruiloften fotografeer en daardoor blijf ontwikkelen, zijn jullie gegarandeerd van mooie, goede kwaliteit foto’s. Elk beeld dat ik aflever is zoals ik hem bedoeld had.

SFEER

Ik ga het liefst helemaal op in de sfeer van de dag zodat ik deze optimaal kan vastleggen, zonder zelf de aandacht te trekken. Ook met een fotoshoot ben ik nooit gehaast of laat ik mensen krampachtig poses aannemen. Ik wil graag een goede blend-in zijn en vanuit die rol de emoties vastleggen. Dit betekent natuurlijk niet dat ik geen aanwijzingen geef. Altijd alert op mooie locaties, lichtval en poses betekent ook dat ik jullie graag bij de hand neem zodat aan het eind van de dag de prachtigste foto’s zijn ontstaan.

CREATIVITEIT

Mijn kracht zit in de portretten, kadering en de kleuren van foto’s. Verwacht van mij geen bekende trouwfoto effecten zoals een roos die rood is en de rest zwart/wit, foto’s in de vorm van een hartje etc. Mijn foto’s zijn puur en met zorg gemaakt, geen kitsch.